Yeni
Loading...

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ


      "Geleceğe Nefes" kampanyası  ile saat 11.11'de, 81 il ve 922 ilçeyle birlikte aynı anda gerçekleşen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri düzenlendi. 

    İlçemizde de Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ile gerçekleşen etkinliğe İlçe Kaymakamı Alper TAŞ ve eşi Gülnaz TAŞ, Belediye Başkanı Mert UYGUN, Orman İşletme Müdürü Zafer ÖZBEK, Siyasi parti temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, öğrenciler, vatandaşlar katıldı ve 10.000 fidan toprakla buluştu.

     İlçe Kaymakamı Alper TAŞ Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği için yaptığı açıklamada; “Bu dünya bize önceki nesillerden miras kalmadı, biz onu gelecek nesillerden ödünç aldık. O halde bu emaneti geleceğe taşıma görevi bizler için çok önemli bir sorumluluk ve asla ihmal edilemeyecek bir zorunluluktur. "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı, daha yaşanabilir kılmak ve bir farkındalık oluşturmak için, fidanları toprakla buluşturma günüdür.Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum''dedi. 

      Belediye Başkanı Mert UYGUN'da yaptığı açıklamada; "Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes" kampanyasıyla birçok fidanın toprakla buluştuğunu dile getiren UYGUN, "Ülkemizin nefesi olan ormanların biz de bir tanesini ilçemize kazandırıyoruz. Amacımız, ilçemizi yeşillendirmek, çocuklarımızı, gençlerimizi ve öğrencilerimizi ağaç konusunda bilinçlendirmektir. Çocuklarımız dikeceğimiz bu fidanlarla birlikte büyüyüp onlar gibi gelişecek ve geleceğimizin kökleri olacaklardır." dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder