Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ÇORLU BELEDİYESPOR'U 3-0 YENDİ


     Türkiye Kadınlar Voleybol 2.liginde mücadele eden Bayramiçspor bu hafta sonu konuk ettiği Çorlu Belediyespor takımını eli boş gönderdi. İlçemiz spor salonunda oynanan maça iyi başlayan Bayramiçspor ilk seti rahat bir oyunla aldı ve 1-0 öne geçti.Çorlu Belediyespor diğer oynanan 2 settede fazla varlık gösteremedi ve Bayramiçspor Rakibini 3-0 gibi net bir skorla yendi.

   İyi bir takım oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''2. ligin en genç takımını oluşturduk.Takımımızın çoğu altyapı oyuncularımızdan oluşuyor. Ayvalıktan transfer ettiğimiz 3 oyuncumuzdan 2 tanesi genç maçlarında da sahaya çıkacak.Gençlerde de hedefimiz Türkiye Finallerine katılabilmek olacak.Genel anlamda takımın ligdeki durumundan memnunuz. Ayvalık maçını kaybetmeseydik şu an 2. sıradaki yerimizi koruyacaktık. Fakat lig uzun bir maraton henüz 5 maç yaptık ve bunların 3 tanesini kazandık. Hedefimiz üst sıralara oynayıp heyecanımızı sürdürmek.Bu hafta sonu Edirne deplasmanında Çarşıspora konuk olacağız.Takımımızın morali yerinde deplasmana galibiyet için gideceğiz''dedi.

   Bayramiçspor takım antrenörü Melda BORA'da önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek; ''Çorlu Belediyespor çok tehlikeli bir takım ve uzun bir takım. Biz Çorlu maçının daha zor geçeceğini bekliyorduk fakat bizim açımızdan kolay geçti. Tüm oyuncularımız görevlerini eksiksiz yerine getirdiler.Ayrıca bizleri desteklemeye gelen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz.Önümüzde Edirne maçı var. Bu maçıda kazanıp iddiamızı sürdürmek istiyoruz''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder