Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR LİGİN İLK MAÇINA SEYİRCİSİ ÖNÜNDE ÇIKIYOR


     Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde ilçemizi temsil eden Bayramiçspor ligin ilk maçına seyircisi önünde çıkıyor. 2 sezondur play-of oynama şansını son maçlarda kaybeden ve başarılı sezonlar geçiren Bayramiçsporda hedef lige galibiyetle başlamak.

    Fikstür gereği ilk haftayı maç oynamadan geçiren Bayramiçspor bu hafta sonu Çan Kalesporu konuk edecek. Çan geçtiğimiz hafta Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile kendi evinde oynadığı ilk maçını 3-1 kazandı.Genç bir kadro oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda ligin en genç takımına sahibiz.Yaptığımız 5 transferinde yaş ortalaması küçük, fakat geçtiğimiz yıl ligde oynamış olan sporcular transfer ettik. Bu oyuncularımızı Genç takım katagorisinde de oynatma şansı bulacağız.

    Altyapıdan yetiştirdiğimiz 8 sporcumuz kadromuzda bulunuyor. Bu sporcu sayımızı her geçen gün yükseltiyoruz. Kadromuzu yine genç sporcularla güçlendirdik. Ligde İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çorlu ve Balıkesir takımları bulunuyor.Bu takımlar içinde bir üst ligi hedefleyen ve yatırım yapan kulüpler bulunuyor. Bu güçlü takımların içinden bizde üst sıraları hedefliyoruz. Özellikle içerde oynadığımız maçlarda seyirci desteğini de arkamıza aldığımızda gerçekten güçlü bir ekip olacağız. Bunun örneklerini geçtiğimiz yıllarda da gördük.Gerçekten seyirci baskısıyla burada yenemeyeceğimiz takım yok.İlçemizde voleybol gerçekten çok seviliyor. Altyapılarda ki sporcu sayımızı da her geçen yıl arttırıyoruz. Önümüzdeki yıllarda amacımız tamamen Bayramiç'li sporculardan kurulu bir takım oluşturmak.

    Bayramiç'li voleybolseverleri ligin ilk maçında Pazar günü takımlarını desteklemeye bekliyoruz''dedi. Bayramiçspor- Çan Kalespor maçı Pazar günü saat;14:00 de İlçemiz spor salonunda oynanacak. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder