Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR İSTANBUL SİLİVRİ DEPLASMANINA GİDİYOR


     Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligde ilçemizi temsil eden Bayramiçspor ligin 2. haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Silivrispor ile karşılaşacak.

   Lige iyi bir başlangıç yaparak galibiyet ve 3 puan ile başlayan Bayramiçspor bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Silivrispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.Bayramiçspor geçtiğimiz hafta sonu Çan Kalespor'u yenerek lige moralli başlamıştı.

    Genç bir ekip oluşturduklarını belirten Kulüp başkanı Bülent BORA; ''Bizim için lige iyi başlamak önemliydi ve bunu başardık. Mücadeleci genç bir takım oluşturduk ve ilk maçımızda kızlarımız bu mücadeleci ruhu ortaya koydu.İlk seti kaybetmemize rağmen maçı hiç bırakmadık ve son topa kadar mücadele ettik. Önümüzde zorlu Silivri deplasmanı var. Geçtiğimiz hafta ortaya koyduğumuz mücadeleyi bu maçta da gösterebilirsek maçtan galibiyet ile ayrılırız.Bu maçın hazırlıklarını hafta boyunca yaptığımız çalışmalarla sürdürdük.Zor bir deplasman bizi bekliyor''dedi.

    Takım antrenörü Melda BORA iyi bir takım uyumu yakaladıklarını belirterek: ''Altyapıdan yetişen oyuncularımız ve aramıza yeni katılan genç arkadaşlarımız çok iyi anlaştılar. Takımımızda 20 yaşın üzerinde oyuncu bulunmuyor.Genç ve dinamik bir takım olduk.Bu hırs ve azimimizi sahaya yansıttığımız zaman başarılı oluruz. Hedefimiz önemli deplasmanlardan puan yada puanlarla dönmek. Silivri maçına da galibiyet için gidiyoruz.Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız bu özel günde galibiyet alarak sevincimizi ikiye katlamak istiyoruz''dedi.  

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder