Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ BARAJI KURUDU, YARIŞMA PİSTİ KURULDU


    Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ''La Isla Desafio en Turquia'' çekimleri Bayramiç'te yapılacak.Yaklaşık 1 ay önce Artvin'in Ardanuç ilçesinde yapılan çekimler sonrası şimdi de ilçemizde platform kuruluyor.

   Yapımcı firma, ülkesinde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ''La Isla Desafio en Turquia'' (Türkiye'de Mücadele Adası) adlı yarışma programının çekimleri için Bayramiç tercih edildi.Programın yapımcılığını üstlenen Burak Topuzlu liderliğindeki ekipler, Bayramiç Barajı'nın 

su seviyesinin azalması sonucu ortaya çıkan düz zeminde program için özel bir platform kuruluyor. 200 ila 300 kişilik ekibin çalışmaları hızla devam ediyor. Türkiye'de yayınlanan popüler yarışma programı Survivor ile büyük benzerlik taşıyan La Isla Desafio en Turquia adlı program hem yerel hemde uluslararası olarak büyük bir beğeniyle izleniyor.Meksika'dan gelecek yarışmacılar Bayramiç Barajında kurulacak platformda kıyasıya mücadele edecekler.Yarışmanın Bayramiç'in tanıtımında da büyük etkisi olacağı ifade ediliyor.

     Geçtiğimiz günlerde ilçe Kaymakamı Alper TAŞ, Bayramiç Barajında çekimleri devam eden ve Meksika'da yayımlanacak 'La Isla Desafio en Turquia' adlı yarışma programının setini ziyaret etti.Bayramiç Barajı mevkiinde çekimlerin yapıldığı seti ziyaret ederek programcılarla sohbet eden Kaymakam, TAŞ  ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak çalışma için teşekkür etti.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder