Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ BELEDİYESPOR'DA AYRILIK


       Bayramiç Belediyespor Kulübü'nün tecrübeli teknik adamı Üzeyir Gül ile yollar karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldı. Çanakkale Amatör lig takımla-rından Bayramiç Belediyespor’ da üç yıldır takı-mın başında olan tecrübeli teknik direktör Üze-yir Gül ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.

     Gül yaptığı açıklamada şunları söyledi “Bay-ramiç Belediyespor’da pandemi sürecini de sa-yarsak üç sezonunuz geçti. Bugün itibari ile baş kanımız ve yönetim kurulumuz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak ayrılma kararı aldık. Bayramiç’ te görev yaptığım süre içerisinde güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kur-duk.Şahsıma verdikleri desteklerden dolayı baş ta eski kulüp başkanım Bülent BORA olmak üze re, eski belediye başkanımız Sayın Sadettin ARSLAN’ a, eski Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet MUTLU Bey’e, Bayramiç Belediye Baş-kanımız Sayın Mert UYGUN’ a, Başkan Yardım cısı Ahmet KARADENİZ’e, yönetim kurulumuza, Bayramiç halkına ve futbolcu grubuna teşekkür ediyorum” dedi.

           Belediyespor Başkanı Metin AKINCI da tecrübeli hocaya bu zamana kadar Bayramiç Belediyespora yapmış olduğu hizmetlerden do-layı teşekkür etti.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder