Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'un 2.LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU


     İlçemizi Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Liginde temsil eden Bayramiç spor'un lig fikstürü belli oldu.

    Türkiye Voleybol Federasyonu'n da yapılan kura çekiminde Bayra-miçspor'un rakipleri Bursa Nilüfer Belediye ,Bursa İnegöl, Bursa Nova Gençlik, Bursa Yıldızspor, Ayvalıkgücü Belediye,Ayvalık Gençlikspor, Havran Fatih Belediyespor ve Çan Gençlik Kalespor oldu.

     Bayramiçspor ligin ilk maçını 17 Ekim Pazar günü deplasmanda Ba lıkesir temsilcisi Havran Fatih Bele-diyespor ile yapacak.İkinci hafta 24 Ekim Pazar günü seyircisiyle buluşacak olan Bayramiçspor Bursa Temsilcisi Yıldızspor'u konuk edecek.

       6 Eylül'de sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Bayramiç-spor Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Geçtiğimiz sezon play-of şansını 1 puan ile kaçırdık ve iyi bir sezon ge çirdik. Pandemi dolayısıyla maçlarımızı sadece 25 kişi seyredebildi. Bayramiçspor' un diğer rakiplerinden en farklı özelliği arkasında çok büyük bir seyirci desteği olması. Fakat geçtiğimiz yıl malesef seyir-cisiz oynamak zorunda kaldık.Uma rım bu yıl maçlarımızı seyircili oy-narız.

  Sezon öncesi transfer çalışmala-rımız sürüyor. Görüştüğümüz spor-cular var. Bu yıl daha çok alt yapı ağırlıklı bir takım kurmayı planlıyo-ruz.Bütçemiz doğrultusunda trans-fer gerçekleştireceğiz. Hedefimiz ilk 2 içine girip play-of oynamak" dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder