Yeni
Loading...

ÜLGÜR GÖKHAN'DAN İADE-İ ZİYARET

Görüntünün olası içeriÄŸi: 10 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, takım elbise ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 4 kiÅŸi, oturan insanlar, masa ve iç mekan    Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kepez,Bayramiç, Ayvacık ve Küçük kuyu Belediyelerine ziyarette bulun-du.
       Yerel seçimlerin ardından ko-nuklarını ağırlayan ve tebrikleri ka-bul eden Başkan Gökhan, 20 Ma-yıs 2019 Pazartesi günü de iade-i ziyaretlerine başladı. Başkan Gök-han ve Belediye Meclis Üyelerinin ilk durağı Kepez Belediyesi oldu.Ke pez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı makamında ağırlayan heyet, Baş-kan Arslan’ı hem tebrik etti hem de çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.
    Başkan Gökhan ardından,Bay-ramiç Belediye Başkanı Mert UY-GUN’u da makamında ziyaret etti. Uygun’u tebrik eden Başkan Gök-han ve meclis üyeleri, Bayramiç’te ki çalışma ve projelere ilişkin de bil giler aldı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Bayramiç Bele-diye Başkanı Mert Uygun, heyet ile karşılıklı sohbet gerçekleştirdi. Heyetin bir sonraki durağı, Ayvacık Belediyesi oldu. Çanakkale Bele-diye Başkanı Ülgür Gökhan ve mec lis üyelerini makamında ağırlayan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, ziyaretten büyük memnu-niyet duyduğunu belirtti. Tebrikleri kabul eden Başkan Bayram, Ayva-cık’taki çalışmalara yönelik heyeti bilgilendirirken, ziyaret karşılıklı soh betle son buldu.Başkan Gökhan ve meclis üyeleri son olarak Küçükku-yu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ’ı da makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından gerçekleşen ia de-i ziyarette Başkan Gökhan, Kü-çük kuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı bir kez daha tebrik eder-ken, yeni dönem için de başarı di-leklerinde bulundu.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder