Yeni
Loading...

M.G.Ç ANADOLU LİSESİ ÇANAKKALE ŞAMPİYONU OLDU

Görüntünün olası içeriÄŸi: 10 kiÅŸi, Ilayda Sevi dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriÄŸi: 10 kiÅŸi, Ilayda Sevi dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar, ayakta duran insanlar, basketbol sahası ve ÅŸort       Çanakkale Liseler arası İl şam-piyonasında ilçemizi temsil eden M.G.Ç Anadolu Lisesi büyük bir ba-şarıya imza atarak Çanakkale şam-piyonu oldu.
  Grup, yarıfinal ve final maçlarında sırasıyla Gelibolu Fen Lisesi, Çanak kale Vahit Tuna Anadolu Lisesi, Çan Fen Lisesi, Çanakkale Hasan Ali Yü cel Anadolu Lisesi ve Biga Anadolu Lisesini set vermeden 3-0 yenerek Çanakkale şampiyonu oldu.
    Okulun Beden eğitimi öğretmeni Abdullah ÇAKIROĞLU bu başarısı-nın tesadüf olmadığını belirtip; "Okul takımında oynayan ve şampiyon o-lan sporcularımızın hepsi Bayramiç spor'un alt yapısından yetişmiş oyun cular. Bu sebeple kazanılan şampi-yonluk tesadüf değildir. Okul takımı-mızın bu başarısında büyük emek-leri olan başta Mehmet GÜNEŞ hocamıza, Melda BORA ve Serdar AKAR hocamıza ve ayrıca Bayra-miçspor yönetimine teşekkür ediyo-ruz." dedi. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder