Yeni
Loading...

SATRANÇ'TA KUPALAR GELMEYE BAŞLADI

Görüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar    Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdür lüğünün düzenlediği 2018 - 2019 yılı Çanakkale Okul Sporları İl Birinciliği Satranç Turnuvası 21-23 Mayıs tarih- lerinde yapıldı. Minikler Kız ve Genel Kategoride mücadele eden Milli Zafer İlkokulu Satranç takımları 3 gün süren zorlu maçlar ardından kategorilerinde 2.lik elde ederek büyük başarı göster-diler. Milli Zafer İlk okulu her iki kate-goride de özel okul lar arasından sıy-rılıp dereceye girerek satrançta ne ka-dar iddaalı oldu-ğunu gösterdi.
         Okul antrenörleri Serkan AYDIN Levent VAROL ve Ömür KÖSE 3 yıllık emeklerinin karşılığını veren tüm spor culara, desteklerini esirgemeyen veli ve okul yönetimine teşekkür etti.
    Öğrenciler ise iki kupa almanın ver-diği gurur ile çalışmalarına ara verme-den devam edeceğini belirttiler.Görüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, oturan insanlar, satranç ve masaGörüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder