Yeni
Loading...

SATRANÇ TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

SATRANÇ TURNUVASINA YOĞUN İLGİ



Bayramiç Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Karne Hediyesi Hızlı Satranç Turnuvası 11 Haziran 2017 tarihinde Bayramiç Belediyesi Düğün Salonu'nda İlkokul Kategorisin-de 47, Ortaokul Kategorisinde 19 toplamda 66 sporcunun katılımı ile yapıldı.

İlkokul kategorisinin 1. si Ataberk Bayraktar, en iyi bayan sporcusu, Zeynep Özkan; Ortaokul kateorisi-nin1.si, Alguhan Kurular, en iyi ba-yan sporcusu, Elif Yücel. oldu. İlko-kul ve Ortaokul kategorilerinde bi-rinci gelenlere Belediye Başkanı Sadettin Arslan tarafından ödülleri verilen turnuvada tüm hakemlere de hediye sepeti verildi.

Bu yıl satranç turnuvasının birincisinin düzenlendiğini ve geleneksel hale getireceklerini ifade eden Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN; “Satranç Turnuvamız; gençlerimizin satrançtaki yeteneklerini rekabet ortamında yarıştıracakları eğlenceli bir platform haline geldi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla vakit geçirmek ve onların gelişimlerine katkı sağlamak hepimizin temel görevidir.Düşün ve Harekete geç sloganı ile düzenlediğimiz dayanışma ve birlikteliğin pekiştiği böylesi özel bir günde çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, tüm çabalarımızın en güzel neticesidir” dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder