Yeni
Loading...

TAHSİLDAROĞLU YİNE VERGİ REKORTMENİ OLDU




Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2012 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri ödüllendirildi. Kurumlar Vergisi'nde bu yılın rekortmeni olan Tahsildaroğlu Süt Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selman Tahsildaroğlu ödülünü Vali Güngör Azim Tuna'dan alırken, İkinci Doğtaş Mobilya adına Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen’e ödülünü Boğaz Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel takdim etti.

Kurumlar Vergisi'nde bu yılın rekortmeni olan Tahsildaroğlu Süt Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selman Tahsildaroğlu ödülünü Vali Güngör Azim Tuna'dan aldı. İkinci Doğtaş Mobilya adına Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen ödülünü Boğaz Garnizon Komutanı Tuğamiral Mezut Özel’den alırken, üçüncü Çanakkale Maden San.Tic.A.Ş adına Berkin Akol ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal’dan aldı. Dördüncü sırada yer alan Başaranlar adına Semih Başaran’a ise ödülü Baro Başkanı Bülent Şarlan tarafından takdim edildi. Beşinci olan Arslanlar Otomotiv adına geceye katılan Muhasebe Müdürü Mustafa Özkan’a ödülü Jandarma Kıdemli Komutanı Sait Koca verdi.

Törende ayrıca kent ekonomisine yaptıkları katkılarla istihdam alanında büyük bir atılım yapan İÇDAŞ, Akçansa ve Kale Grubu'na İl Defterdarı Sacide Şakar tarafından onur ödülü verdi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder