Yeni
Loading...

RAKİPLERİN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ

 

RAKİPLERİN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ


  3. Lig B grubunda mücadele eden Bayramiçspor bayan voleybol takımı sezon sonu yaklaşırken aldığı mağlubiyetlerle play-of şansını zora soktu.
  
Sezonun belkide en kritik maçında Kocaeli Kağıtspor´a 3-2 yenilerek ilk iki şansını diğer takımların alacakları sonuçlara göre belirlenmesine olanak sağladı.
   
Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Kocaeli maçında setlerde 2-1 öne geçmesine rağmen maçı 3-2 kaybeden voleybol takımı bundan böyle kalan 6 maçıda kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek.
   
Son haftalara kadar play-of´un en güçlü adaylarından olduklarını belirten kulüp başkanı Sami OZAR” Geçtiğimiz yılda 1 puanla play-of´un kapısından dönmüştük. Bu yıl 2. Lig için çok umutluyduk, fakat son dönemlerde aldığımız şanssız yenilgiler gruptaki dengeleri değiştirdi. Artık ipler bizim elimizde değil. Biz kalan 6 maçımızı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bayramiç´li voleybol severlerin kalan maçlarda desteğine daha fazla ihtiyacımız var.
   
Sporda yenmekte yenilmekte var. Önemli olan iyi mücadele edip, seyircimize iyi maçlar seyrettirmek istiyoruz. 6 maçtan 6 galibiyet çıkarabilecek güçteyiz. Umudumuzu kaybetmedik. Sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.
   
Bayramiçspor´un bu haftaki konuğu Bursaspor. Maç pazar günü ilçemiz spor salonunda 13:00´de oynanacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder