Yeni
Loading...

MAVİ YONCA'DAN ANLAMLI ETKİNLİK


       İlçemiz  Özel Mavi Yonca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Haftası münasebetiyle engelliler haftası şenliği düzenledi.Özkan BALCI'nın Kurucusu olduğu ve Can İŞLER'in müdürlüğünü yaptığı Rehabilitasyon merkezi bu yıl Engelliler Haftası Şenliğinin 4.sünü düzenledi.

    Özgürlük parkında düzenlenen şenlikte Tavla turnuvası,Satranç Turnuvası,Kısır lezzet ve güzellik yarışması, gibi çeşitli ödüllü yarışmalar düzenlendi. Tüm gelirinin engelli çocuklar için harcanacağı kermeste yoğun ilgi gördü. İlçe Kaymakamı Alper TaŞ, Belediye Başkanı Cem ATILGAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK'te standları gezdi. Kurulan oyun standında araba yarışı yapan Kaymakam TaŞ, Başkan ATILGAN ve Milli Eğitim Müdürü ETİK'in oyun konusunda pekte başarılı olamadıkları görüldü. Oyun içinde yaklaşık 15 kaza yaşanırken Kaymakam Alper TAŞ yarışı 1. bitirmeyi başardı.

    Bayramiçli çocuklar interaktif yarışmalar,oyun standları, animasyon ve sahne gösterileriyle doyasıya eğlendi. Bizde Doğuş Gazetesi olarak Engelli kardeşlerimiz için düzenlenen bu başarılı organizasyonda emeği geçenleri kutluyoruz. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder