Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇINA ÇIKIYOR


  İlçemizi 1. Amatör kümede temsil eden Bayramiç Belediyespor yaptığı transferlerden sonra bir üst ligi hedeflemeye başladı.Son maçlarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Belediyespor bu hafta sonu ligde 2. sırada bulunan Çanakkalespor'u konuk edecek. ligin bitimine 3 hafta kala bu maç play-of açısından büyük önem taşıyor.Belediyespor Başkanı Metin AKINCI sezonun en kritik maçına çıktıklarını belirterek; ''Bu maç ilk üçe girmemiz açısından çok önemli çünkü 2. sırada bulunan rakibimizle oynuyacağız. Alıcağımız galibiyet bizi play-of lara taşıyacaktır. Tüm taraftarlarımızı bu yılın en önemli maçında desteğe bekliyoruz''dedi.

     Rakip Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel'de, ligde 6-2 kazandıkları Bayırköyspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

    Birinci Amatör Lig’in 11.haftasında karşılaştığı Bayırköyspor’u 6-2’lik skorla mağlup eden Çanakkalespor’da Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, maçın ardından bir açıklama yayınladı. Güzel, yayınladığı açıklamada; “Bu hafta oynadığımız maçta Bayırköyspor’u 6-2 gibi önemli bir farkla yenmeyi başardık. Gollerimizi Eren Doğan, Mert Kılıçkaya, Osman Yılmaz, Mehmet Kaya, Emrah Avcı ve Emir Korkmaz kaydetti. Sezon başladığında ilk 4 maçımızdan sadece 1 puanla ayrılmamıza rağmen futbolcularımızın, teknik kadromuzun, yönetimimizin ve bizden desteğini esirgemeyen tüm Çanakkalelilerin inançları ve destekleri ile grubumuzda 2. sıraya yerleşmeyi başardık. Kısa vadeli hedefimiz önümüzde kalan 3 maçı da kazanıp, play-offlarda karşımıza çıkacak tüm rakiplerimizi yenerek bir üst lig olan Süper Amatör Ligine yükselmek olacak. Çanakkale liglerinde yer alan tüm takımlarımız bizlerin dostu ve kardeş takımlarıdır, Çanakkalesporumuz tarihinden aldığı güçle profesyonel ligleri hak etmektedir. Bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm Çanakkalelileri kalan 3 maçımıza ve sonrasında oynayacağımız play-off mücadelelerine bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder