Yeni
Loading...

BAYRAMİÇLİ VELİLER VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ARASINDAKİ POLEMİK BÜYÜYOR

     İlçemiz okullarının birleştirilmesi ve okulların oradan oraya taşınması Bayramiç gündeminden düşmüyor. Durum artık neredeyse Bayramiçli veliler ve Milli Eğitim Müdürü arasındaki inatlaşmaya dönüştü. Veliler kararlı ve olayı Cumhurbaşkanı'na kadar götüreceklerini belirtiyorlar. Konu ile ilgili tüm parti milletvekillerine yazı yazıldı ve Cimer'e yüzlerce şikayet yazısı yazıldı. 

    Eski Belediye Başkan yardımcısı Ahmet KARADENİZ Sosyal medya hesabından Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK'e çok önemli sorular yöneltti ve bazı iddiaları cevaplamasını istedi. İşte o İddialar ve sorular; ''Sayın Milli Eğitim İlçe müdürüm!!! 

şİmdİ sİze bİrçok velİ ve yurttaşimizin merak ettİğİ bİrkaç soruyu soracağim.  yakin zaman önce İmamhatİp okulumuzun yurt İnşaasinin başladiği yada başlamasindan  hemen önce, mgç anadolu lİsesİ arka bahçesİ İçİn devletİmİzden gelen ödeneğİ, kİ bu ödenek mgç anadolu lİsesİnİn yurdu İçİn çikan bİr ödenektİ, bu ödeneğİ hangİ akla hİzmetle İmamhatİp okulumuzun yurt ve spor salonuna aktardiniz. devletİmİz şu hazirliktaydi. tüm İlçelerde sinavli okullar var, sadece İlçemİz bayramİçİmİzde yok. ve bayramİç'te sinavli okula en müsaİt söz konusu okulumuzdu. ama okulun bİr eksİğİ vardi. yatili yurdu yoktu.sİz kİme sordunuz da bu devletİmİzİn ödeneğİnİ  dİğer komplekse aktardiniz...... 

2. sorum şu. 

hangİ gün okul müdürlerİnİn tamamini çağirip. okullari bİrleştİreceğİm. bana destek vermek zorundasiniz, bayramİçte bu konu İle alakali kamuoyu oluşturacaksiniz. bana destek vereceksİnİz . deyİp nasil bİr emrİvakİ durumuna düştünüz. 

unutmayiniz kİ. ülkemİzİn kirmizi çİzgİlerİndendİr eğİtİm. unutmayiniz kİ evlatlarimizi sİzİn İstedİğİnİz eğİtİmİ vermek zorunda değİlİz. 

sayin İlçe müdürüm. lütfen lİyakat. ve sayin yetkİlİler . lütfen yeterİn artik. bİrİlerİ bayramİçe bİr müfettİş göndersİn. bayramİç mİllİ eğİtİm yönetİmİnİ bİr gözden geçİrsİn.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder