Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ'TE SATRANÇ COŞKUSU YAŞANDI


       Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl etkinlikleri çerçevesinde Sefa Pastaneleri Simit & Börek sponsorluğunda, Bayramiç Satranç Kulübünün desteği ile düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası coşkusu Bayramiç te yaşandı. 

     Bayramiç Belediyesi Menderes Düğün Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya 2 kategoride 66 sporcu katıldı. 2 gün süren zorlu mücadeleler sonunda  dereceye giren sporcular madalya, kupa ve özel ödüllerle ödüllendirildi. 1300 UKD ve üzerinde; birinciliği Uğur Uysal alırken, ikinci Sami Dinç oldu. Üçüncü Taha Kerem Anıl, dördüncü Hazal Demir olurken, beşinciliği Emir Alp Güneş elde etti. B Kategorisindeki derece elde eden sporculardan ise birincilik Beste Dinç, ikincilik Kayra Yerlikaya, üçüncülük Meryem Demir, dördüncülük Çağan Şahin ve beşincilik Hüseyin Ege Köksal' ın oldu.Genç sporcular ödül ve kupalarını Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Sefa Pastaneleri sahibi Sefai Bayır ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salih Serdar Akar'ın elinden aldılar. 

       Turnuvanın planlamasını ve organizasyonun  gerçekleşmesini sağlayan Bayramiç Satranç Kulübü Dernek başkanı Serkan Aydın, ''Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim' sözlerini şiar eden anlayışla bu bayramda çocuk, genç ve aileleri satranç ile buluşturmanın gururu içinde olduklarını söyledi. Aydınlık geleceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimiz ellerinde yükselecek. Bu vesile ile daha önce ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası Satranç Turnuvasına  ve bu turnuvaya sponsorluk desteği veren ve lezzetli yiyecekler ile bizleri buluşturan Sefa Pastenerine ve ayrıca Bayramiç Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız." diye konuştu.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder