Yeni
Loading...

İYİ PARTİ'DE SULAR DURULMUYOR!

 



     Geçtiğimiz yerel seçimde Chp ile ittifak yapan ve Chp adayı olan Mert UYGUN'u destekleyen İyi partinin bu yerel seçimlerde de ittifak mı yapacağı yada aday mı çıkaracağı hala açığa kavuşmadı. Edindiğimiz bilgilere göre İyi Parti İlçe yönetiminde ki 1-2 kişi haricinde tüm yönetim Chp ile ittifak yapmak istiyor.Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda  İYİ Parti Bayramiç İlçe Başkanı Ziya Erol istifa etmiş ve İstifadan sonra yönetim kurulu tarafından Bayramiç'in sevilen esnaflarından Salih Zeki Aygün ilçe başkanlığına getirilmişti.

    İyi parti yönetiminin Chp ile görüşmelerinin sürdüğü ve anlaşmaya varıldığı fakat İl başkanlığının ittifaka sıcak bakmadığı için onay vermediği belirtiliyor. İyi partide çoğunluk ittifak yapalım derken, adayımızı çıkaralım diyenlerin sayısı azınlıkta kaldı.Genel merkez ve İl başkanlığıyla görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, eğer aday çıkarmak konusunda ısrar edilirse İyi parti ilçe yönetiminin istifa etmesi ve Chp'ye destek vermesi bekleniyor.

     Geçtiğimiz genel seçimlerde İyi Parti 4. sıra Milletvekili adayı olan ve Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Mevlüt İNANÇ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçimlere aday çıkarmaları gerektiğini belirterek: ''Ülkemizde yaşanan son gelişmelere ve partimizin durumunu değerlendirmek gerekirse Hür ve Müstakil bir şekilde Genel başkanımız Meral Akşener’in yanında durmamız ve partimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Evet parti olarak  sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz bu süreçte kim dost kim düşman bunlarıda görmüş olacağız''dedi. İyi partide son durumun birkaç hafta içinde belli olacağı belirtilirken parti içi fikir çatışması yaşandığı belirtiliyor.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder