Yeni
Loading...

HAYIRSEVERLİK BABADAN OĞULA GEÇTİ Bayramiçspor'a Yıllardır Yardımını Esirgemeyen İlçemizin Sevilen İş İnsanlarından Metin TUNÇ'un Oğlu Batuhan TUNÇ'ta Babasının Yolunda Gidiyor


      İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. liginde başarıyla temsil eden Bayramiçspor, sponsor ziyaretlerini sürdürüyor. Bayramiçspor Kulüp Başkanı, Antrenörler ve sporcular geçtiğimiz gün İlçemizin sevilen hayırsever İş İnsanlarından Hacimam market sahibi Metin TUNÇ ve oğlu Batuhan TUNÇ'u ziyaret ederek verdikleri destek için teşekkür ettiler.

    Bayramiçspor Kulüp Başkanı Bülent BORA uzun yıllardır Bayramiçspor'a destek olan ve destek olmaya devam eden Metin TUNÇ ve Batuhan TUNÇ'a teşekkür ederek; ''Metin abimiz daha önceki yıllarda Bayramiçspor'da yöneticilik yaptı ve Bayramiç'te sporun gelişmesinde katkıları oldu.Sonra onlardan bu bayrağı biz devraldık ve yürütmeye çalışıyoruz.Batuhan kardeşimizde sağolsun Babası gibi spora büyük destek oluyor.Bizde Yönetim ve sporcular olarak kendilerine destekleri için çok teşekkür ediyoruz''dedi.

    Batuhan TUNÇ'ta yaptığı açıklamada; ''Elimizden geldiği kadar spora ve sporcularımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bayramiçspor yıllardır ilçemizi başarıyla temsil ediyor. Özellikle altyapıda alınan şampiyonluklarla gurur duyuyoruz.Biz elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bayramiçspor'a başarılar diliyorum''dedi. 



Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder