Yeni
Loading...

ÖZGÜR ACAR; ''BAYRAMİÇ'E HİZMET ETMEK İÇİN HAZIRIM''



    Bayramiç Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Özgür Acar, Bayramiç’e hizmet noktasında elinden gelen gayreti hiçbir mesai mevhumu gözetmeksizin göstermeye hazır olduğunu kaydetti.
     Çanakkale’nin incisi Bayramiç’i daha yaşanabilir kılmak ve hak ettiği hizmetlere kavuşturmak hayaliyle yola çıktığını belirten Bayramiç Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Özgür Acar, “Daha rahat, daha yaşanabilir, daha müreffeh bir Bayramiç hayaliyle çıktığım bu yolda, doğduğum topraklara hizmet etmek benim için en büyük kıvanç kaynağı olacaktır” diye konuştu.Acar açıklamasının devamında, “Şüphesiz ki Bayramiç hepimizin göz bebeği olmakla birlikte, ismi dahi söz konusu olduğunda tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakıp tek vücut olduğumuz ortak paydamızdır. İşte bu sorumluluk, güzel ilçemiz Bayramiç’in geleceğini doğru ve emin adımlarla şekillendirme noktasında en büyük yol göstericimiz haline gelecektir” ifadelerini kullandı.
    Göreve geldiği takdirde hayata geçireceği belediyecilik anlayışına ilişkin de bilgi veren Acar, “Her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi baş üstünde tutan, halkla istişare kültüründen asla vazgeçmeyen, adalet yolundan milim şaşmayan, hesap verebilen ve bütüncül yaklaşımı önceleyen bir yönetim anlayışı, prensipler listemizin ilk sırasında yer alacaktır” ifadelerini kullandı.
     Bayramiç’e hizmet etme noktasında elinden gelen gayreti hiçbir mesai mevhumu gözetmeksizin göstermeye hazır olduğunu vurgulayan Acar, “Bilinmesini isterim ki, bu memleketin çocuğu ve doğduğu topraklara kendini borçlu hisseden evladı olarak Bayramiç’e hizmet noktasında elimden gelen gayreti hiçbir mesai mevhumu gözetmeksizin göstermeye hazırım. Şüpheniz olmasın; Bayramiç’in sorunlarını biliyoruz, çözmek için geliyoruz” şeklinde konuştu.


 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder