Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ÇAN DEPLASMANINA GİDİYOR


     Türkiye Kadınlar Voleybol 2. lig 4. gurupta mücadele eden Bayramiçspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Çan Kalespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

   İlk yarıyı 4 galibiyet 4 mağlubiyet ile 13 puanla 4. sırada bitirmişti. Bayramiçspor ligde ilk ikiye girme şansını sürdürürken Çan deplasmanından 3 puan ile dönmek istiyor. Ligde hedeflerinin hala ilk iki olduğunu belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Son aldığımız mağlubiyetler ile biraz morallerimiz bozuldu fakat hala şansımız sürüyor. Hedefimiz bundan sonra özellikle kendi evimizde oynadığımız maçların tamamını kazanmak ve deplasman maçlarında da toplayabildiğimiz kadar puan toplamak olacak.Genç takımımız ile hedefimize ulaşmak istiyoruz. Çan maçını kazanarak ikinci devreye 3 puanla ve moralle başlamak istiyoruz.Çan ile içerde oynadığımız maçı 3-1 kazanmıştık.

    Altyapı maçlarımız da başladı. Midi ve Yıldız katagorilerinde gurup maçlarını oynuyoruz. Altyapılarda da Çanakkale şampiyonluğu yaşamak istiyoruz''dedi. Bayramiçspor-Çan Kalespor maçı Pazar günü saat 15;00 de Çan spor salonunda oynanacak. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder