Yeni
Loading...

DEMİRTAŞ CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI


      Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç olağan kongresinde İbrahim DEMİRTAŞ ilçe başkalığına aday olduğunu açıkladı. Uzun yıllar CHP’de siyaset yaptığını söyleyen DEMİRTAŞ, gazetemize yaptığı açıklamada; “CHP’yi ilçemizde hak ettiği yere taşımak ve önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığını tekrar kazanarak, ilçemizi sosyal demokrat belediyeler kervanında tutmak  için bütün gücümüzle çalışacağız ”dedi.

    Açıklamasında kaybedilen genel seçimlere de değinen İbrahim DEMİRTAŞ, “Ülkemizde ve Bayramiç’imizde  bir seçim süreci yaşadık. Hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem de parlamento seçimlerinde başarısız olduk, üzüldük, kırıldık, moralimiz bozuldu, ülkemizin ve Bayramiç’imizin geleceği adına kaygıya kapıldık. Bu seçim sürecince özveriyle çalışan, emek harcayan kadınlarımıza, gençlerimize, ilçe başkanımız ve yönetimimize, İl genel meclis üyelerine ve belediye yöneticilerimize  teşekkür ediyorum. Onların emeği yok sayılamaz ama maalesef sonuçta her iki seçimi de kaybettik.” dedi.

    Bir süredir CHP il ve ilçe örgütlerinde seçimsiz ve atama yoluyla başkanlık ve yönetimler belirlendiğini belirten DEMİRTAŞ; “Bu yönetim anlayışının değişmesi gerekiyor. Bizim derdimiz kişilere değil, hepsi partilimiz, dostumuz, arkadaşımız. Derdimiz tepeden inme yönetim anlayışıyla, biz biliriz, biz yaparız, siz kenarda durun, bekleyin, oy verin anlayışıdır. Bu anlayışa hayır diyoruz. Taban, üye, örgüt, halk söz ve karar sahibi olsun istiyoruz. Bayramiç’de de çok sayıda bilgi birikim sahibi, yetişmiş, emek harcamış, Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Sosyal Demokrat, solcu, güvenilir Cumhuriyet Halk Partili insanlar ve kadrolar var. Bu insanları dışlayamazsınız. Şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim benim. Tabi başka adaylarda çıkabilir dediğim gibi seçimler demokratik çerçevede yapılmalı” dedi.

“Bayramiç'de  AKP’ye belediye hayalleri kurdurmayacağız”

    CHP’nin Bayramiç’de oylarını yükselttiğini söyleyen DEMİRTAŞ; “Bayramiç'de parti oylarımız yükselmiştir. İlçe Başkanı olmam durumunda, benim başkanlığımdaki yönetim iş başına gelecek ve Bayramiç’de  AKP’ye belediye hayalleri kurdurmayacaktır. Belediye Başkan adaylığı ön seçimleri öncesinde, tüm aday adaylarını, tüm üyelerimizi, tüm partililerimizi kucaklayacağız, kimseyi dışlamayacağız, itmeyeceğiz, ötekileştirmeyeceğiz, yok saymayacağız. Liyakatimizle tecrübemizle iyi tanıdığımız, bildiğimiz Bayramiç’de çok çalışacağız.” diye konuştu.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder