Yeni
Loading...

DENİZBANK MÜŞTERİLERİNİ MAĞDUR ETTİ


      2010  yılının Aralık ayından bu yana ilçede hizmet veren Denizbank, bu yıl aniden herkezden habersiz aldıkları kararla Bayramiç Şubesini geçtiğimiz hafta sonu kapattı. Bu kararla ilçe dışına gidemeyen banka çalışanları da işten ayrılmak zorunda kalarak istifa etti.

    Yaklaşık 12 yılda ilçe genelinde çok sayıda müşteri toplayan Denizbank, şubesini kapatmasından sonra çok sayıda müşterisi mağdur oldu.Özellikle çiftçi müşterisi olan Denizbankın kapanması köyde yaşayan müşteri mahdur oldu. Bankalarının kapandığından bile haberi olmayan müşteriler ateş püskürerek mahdur olduklarını ifade ettiler.Banka kapandığından beri, Banka müşterileri kredi kartı ödemeleri, para çekme ve yatırma gibi bir çok işlemini gerçekleştiremiyor. Acil para ihtiyacı olan müşteriler Ezine'nin yolunu tutarak toplamda 50km yol gidip gelmek zorunda kalıyor. Banka yönetiminin kapanma kararını neredeyse son güne kadar açıklamamasının sebebi olarak müşterilerin paralarını başka bankaya taşımamaları için yapıldığı ifade ediliyor.

    Denizbank, bu sorunu çözmek için ATM’yi de bir türlü hayata geçiremedi.Denizbank müşterilerinin kızgınlığı ve mağduriyeti her geçen gün artıyor.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder