Yeni
Loading...

SPOR KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM YAPILDI


      Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerinin giderlerine katkı sağlayabilmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak kulüplere ayni ve nakdi yardım tahsis edildi. Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve Çanakkale ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil’in katılımıyla ilde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi yardımın takdimi amacıyla Terzioğlu Yurdu’nda bir araya gelindi. 133 spor kulübüne yapılan 2.865.000 TL nakdi yardım takdim edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerinin giderlerine katkı sağlamak amacıyla tahsis edilen aynı ve nakdi yardımların takdimi 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerinin spor tesisi yapımı, bakımları, bakımları, onarımları, spor malzeme ihtiyaçları ile amatör spor faaliyet giderlerinin karşılanabilmesine katkı sağlamak amacıyla tahsis edilen ayni ve nakdi yardımların kulüplere takdimi 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve Çanakkale ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil’in katılımıyla ilde bulunan 133 spor kulübüne 2.865.000 TL nakdi yardım takdim edildi.

     Gençlik ve Spor İl Müdürü Kalkan konuya ilişkin açıklamasında “Spor malzeme demektir, spor tesis demektir, spor eğitmen demektir. Amacımız spor kulüplerinin sayısını arttırmak, okullardaki öğrenci sporcuların sayısını arttırmak, kurum sayısı artışına bağlı olarak performans sporcuları yetiştirmek, onları ulusal ve uluslararası bir şekilde ilimizin, ülkemizin temsilinde onlarla birlikte olmak, ülkemizin uluslararası platformda saygınlığını arttırmaktır” ifadelerini kullandı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder