Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR TARİHİNDE İLK KEZ TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILIYOR





 



    İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde başarıyla temsil eden Bayramiçspor, altyapılarda da başarıdan başarıya koşuyor. Bu yıl Genç, Minikler ve Midi kızlarda Çanakkale Şampiyonu olan Bayramiçspor Tarihinde ilk kez Küçük kızlar katagorisinde Türkiye finallerine gidecek.
    Kırklareli'de oynanan gurup maçlarında Kırklareli, Edirne ve Çanakkale Belediyespor takımlarını yenerek Tekirdağ'ın ardından 2. olarak Türkiye şampiyonasına katılacak. Alt yapı oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Küçük kızlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. 2 yıldır hep gurup maçlarında eleniyorduk ve finallere kalamıyorduk. Bu yıl kızlarımız yüzümüzü güldürdü ve Çanakkale şampiyonluğundan sonra Kırklareli gurup maçlarında da oynadığı 4 maçın 3 tanesini kazandı ve finallere yükseldi. Bu başarıda çok büyük payları olan Antrenörlerimiz Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Serdar AKAR hocamızı yürekten kutluyorum. Büyük bir özveriyle yıllardır bu hedefe ulaşmak için çalışan takımımız en sonunda hak ettiği finallere katılacak. Çanakkale ve İlçemizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek Bayramiçspor'u zorlu rakipler bekliyor. İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehir takımlarıyla karşılaşacak olan takımımız dereceye girmek için mücadele edecek.
     20-26 Haziran tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında 32 takım mücadele edecek. İlk 3 gün 4 lü guruplarda mücadele edecek takımların gurup 1. leri son 3 gün Şampiyonluk maçlarına çıkacaklar.Bu turnuvaya katılmamızda bize desteklerini esirgemeyen Bayramiç Belediyesi Meclis Üyelerine ve Belediye Başkanı Mert UYGUN' yönetimim adına teşekkür ediyorum''dedi.


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder