Yeni
Loading...

ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ORGANİZASYON


    İlçemiz  Özel Mavi Yonca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Haftası münasebetiyle engelliler haftası şenliği düzenledi.Özkan BALCI'nın Kurucusu olduğu ve Can İŞLER'in müdürlüğünü yaptığı Rehabilitasyon merkezi bu yıl Engelliler Haftası Şenliğinin 3. sünü düzenledi.

   Özgürlük parkında düzenlenen şenlikte Tavla turnuvası,Akrobasi show, Kısır lezzet ve güzellik yarışması, Yumurta yarışması, çuval yarışması, sandalye kapma yarışması ve limon yeme yarışması gibi çeşitli ödüllü yarışmaları düzenlendi. Tüm gelirinin engelli çocuklar için harcanacağı kermeste yoğun ilgi gördü. Düzenlenen kısır yarışmasında Döndü İŞLER 12 katılımcı arasından en iyi kısırı yaparak 1. oldu. Yumurta yeme yarışmasında Özge GÜMÜŞ, Limon yeme yarışmasında Sude KILIÇ, Sandalye kapma yarışmasında, Ebrar BİLİR, Çuval yarışında Gökdeniz ÇAPAR ve Tavla yarışmasında Emrah ÖVER 1. oldular. 

   Akşam düzenlenen LUXUS konseri kulakların pasını silerken özellikle Alper BAKINER'in yetiştirdiği Bayramiçli çocuk müzisyenler çaldıkları 4 parça ile büyük alkış aldılar. Bizde Doğuş Gazetesi olarak Engelli kardeşlerimiz için düzenlenen bu başarılı organizasyonda emeği geçenleri kutluyoruz. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder