Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ


   Bayramiç Belediyespor Kulübü 2. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi. Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen Kongrede üye yeter sayısına ulaşıldı ve divan kurulunun oluşturulmasıyla kongre başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından gündem maddelerinin hepsi üyelerce kabul edildi.

   Kongrede söz alan Belediyespor Başkanı Metin AKINCI kongreye katılan üyelere teşekkür ederek; ''Kongreye gelerek bizlere destek veren ve yanlız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim olarak büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Her geçen yıl Bütçemizi yükseltiyoruz. Özellikle Yağlı Güreşlerde kulübümüz sporcuları Türkiye çapında ismimizi duyuruyorlar. Futbolda da amatör ligde mücadelemizi sürdürüyoruz ve altyapılarda takım sayımızı çoğaltmaya çalışıyoruz. Yönetimimizi karar alarak 7 kişiye çıkardık. Yönetim olarak Belediyesporun başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' dedi.

   Belediye Başkanı Mert UYGUN'da Belediyespor yönetimini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. UYGUN daha sonra ilçemize yağlı güreşlerde madalya kazanan başarılı güreşçileri ödüllendirdi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder