Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'UN GENÇLERİ VE KÜÇÜK KIZLARI DURDURULAMIYOR


    Bayramiçspor genç takımı Çanakkale il şampiyonluğu maçlarına 2 galibiyetle başladı. Gençler İl Şampiyonasında Bayramiçspor, Çanakkale Belediyespor, Çan Kalespor, Biga Çiçeklidede, Çanakkale 1966 Spor ve Ezine 22 Eylül spor mücadele ediyor.

   Bayramiçspor şampiyonaya 2 galibiyetle başladı. İlk maçında Biga Çiçeklidede spor'u set vermeden yenen Bayramiçspor dün oynadığı maçta da turnuvanın favori takımlarından Çanakkale Belediyespor'u set vermeden yenerek yoluna devam etti.Bayramiçspor genç takımı geçtiğimiz yılda Şampiyonanın favori ekibi Çanakkale Belediyespor'u yenerek Türkiye çeyrek final maçlarına gitmişti. Bu yılda şampiyon olarak Çanakkale'yi ve İlçemizi Türkiye şampiyonalarında temsil etmek istediklerini belirten takım antrenörü Melda BORA; ''Geçtiğimiz yıl gençlerde şampiyon olmuştuk. Bu yılda şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. Genç takımımız gerçekten tecrübeli ve bu fark maçlarda hissediliyor. Neredeyse tüm oyuncularımız 2. lig'de forma giyiyor. 2. ligde oynamaları takımımız için büyük avantaj çünkü diğer takımlardan daha fazla maç yapıyoruz ve tecrübe kazanıyoruz.Bu açıdan genç takımımız iyi işler yapacaktır. Bu jenerasyondan bazıları genç maçlarında son kez mücadele edebilecekler fakat altyapıdan gelenler ile onların yerini dolduracağız. 6 Takımlı çift devreli bir fikstürümüz var. Bu maçlar sonunda puan esasına göre şampiyon belirlenecek. Çanakkale Belediyespor'u yenerek büyük avantaj sağladık fakat önümüzde daha çok maç var umarım şampiyon oluruz''dedi.

    Öte yandan Bayramiçspor Küçük Kızlar voleybol İl birinciliği maçlarında da fırtına gibi esiyor. İlk Maçında  Yeni Eceabat Spor'u ve ikinci maçında da güçlü rakibi Çanakkale Belediyespor'u set vermeden 3-0 yenerek gurubunda avantaj sağladı. Küçük kızlar katagorisinde 11 takım mücadele ediyor. Bayramiçspor 5 li gurupta mücadele ediyor. Guruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar 4'lü final gurubuna kalacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder