Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR


     Bayramiçspor sezonun son maçında kendi sahasında Çan ekibi Kalespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde son maça kadar play-of umudunu taşıyan Bayramiçspor rakibinin son maçta puan kaybetmesi durumunda şans bulacak.

    3 sezondur 1 puanla play-of lara kalamadıklarını belirten kulüp başkanı Bülent BORA; ''Bu sezon yine play-of umutlarımızı son maça bıraktık. Rakibimiz Edirne Çarşıspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Edirne ekibi düşme potasında bulunan Marmaraspor ile karşı karşıya gelecek. Zor bir ihtimal fakat Marmaspor'un küme düşmemesi için bu maçı mutlaka kazanması lazım bu açıdan az da olsa şansımız var.

Yani artık ipler bizim elimizde değil rakibimizin eline geçti.

   Play-of'lara kalamasak da bu sezon iyi mücadele ettik.Genç takım olmamızın avantajını bu sezon yeniden görmüş olduk. 9 Sporcumuz kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımız ve sadece 3 transfer yaparak play-of oynama şansını yakaladık. Kırklareli ve Edirne takımlarının bu yıl ki bütçeleri bizim bütçemizin yaklaşık 8 katı fazla görünüyor. Biz düşük bütçemizle bu ligde iyi işler yapıyoruz.Play-of'lara kalamasakta önemli değil genç oyuncularımız tecrübe kazanmış oldu.Önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladık. Eğer sponsor desteği bulabilirsek bir üst lige çıkmak için hedef koyacağız. 

   Son maçımızda Çan ile oynayacağız bu maça tüm voleybolseverleri davet ediyoruz''dedi. Bayramiçspor Çan Kalespor maçı Pazar günü 16:00' da ilçemiz spor salonunda oynanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

1 yorum :

  1. Sizler hep küllerinizden doğdunuz sonuç ne olursa olsun hep başardınız federasyon sizlerin bu gayretini bir şekilde değerlendirmeli

    YanıtlaSil