Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR PLAY-OF'a KOŞUYOR


    Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Bayramiçspor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Marmaraspor maçını 3-0 kazanarak set averajıyla 2. sıraya yükseldi.

    Sezonun bitimine 2 maç kala ipleri ele geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Geçtiğimiz hafta sonu Edirne Çarşıspor'un Lider Kırklareli'ye 3-0 yenilmesinin ardından avantaj bize geçti ve 2. sıraya yükseldik. Bu hafta sonu Çorlu Belediyespor deplasmanından 3 puan almamız gerekiyor.Yani sadece 1 set verme şansımız var.Eğer 2 set verirsek puan kaybediyoruz ve avantaj Edirne ekibine geçiyor. Biz Çorlu'yu kendi evimizde 3-1 yenmeyi başarmıştık. Deplasmanda da yenecek güçteyiz. Dedim ya ipler bizim elimize geçti biz Çorlu ve Çan Kale maçlarını kazandık mı play-of lara gidiyoruz. Camia olarak bir üst lige çıkma maçlarına gitmeye kilitlendik. Sporcular ve yönetimimiz bu son 2 maça kilitlendik. Öncelikle bu hafta sonu oynayacağımız Çorlu Belediyespor maçı deplasmanda zor geçebilir. Çan maçını içerde oynuyoruz bu maçta da sorun yaşıyacağımızı düşünmüyorum. 

    Sezon başında hedefimizi üst sıralara oynamak ve seyircimize iyi voleybol izletmek olarak belirlemiştik. Bu hedefimize son iki maç kala ulaştık zaten. Bu mütevazi takımımızla play-of oynamak istiyoruz. 9 altyapı oyuncumuz ve 4 transferle böyle bir başarı yakaladığımız için öncelikle Antrenörlerimizi sonra sporcularımızı ve yönetimdeki arkadaşlarımızı kutluyorum. Sezon başında bu takımın ligden düşebileceğini dahi söyleyenler olmuştu. Olsun eleştirilere açığız.Takımımız bırakın ligden düşmeyi neredeyse bir üst lige yükselecek.Hayırlısı olsun''dedi.

   Çorlu Belediyespor- Bayramiçspor maçı Pazar günü saat14;00' de Çorlu Spor Salonunda Oynanacak. Karşılaşmayı Salih Serdar AKAR Facebook Adresi canlı yayınlayacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder