Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR KAYBETMESİNE RAĞMEN PLAY-OF ŞANSI SÜRÜYOR


 

    Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligde heyecan sürüyor.Bayramiçspor ligin 10. haftasında Tekirdağ temsilcisi Marmaraspor'u konuk edecek.
    Geçtiğimiz hafta sonu ligin en kritik maçında Edirne Çarşıspor'a deplasmanda 3-1 yenilmesine rağmen play-of şansını sürdüren Bayramiçspor ligin son 3 maçını kazanarak gruptan çıkmak istiyor. Rakiplerinin bu hafta sonu çok kritik bir maça çıkacağını ve bu maç sonucunun kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Edirne deplasmanında çok iyi mücadele etmemize rağmen güçlü rakibimize bu kez diş geçiremedik. Bu maçtan sadece 1 set daha alabilseydik şimdi play-of hazırlıkları yapıyor olacaktık ama olmadı.Edirne yaptığı transferler ile bir üst lig takımı kurmuş gibi zaten. Ama bu hafta sonu hiç yenilmeyen Kırklareli takımıyla deplasmanda oynayacaklar. Bu maçı 3-0 yada 3-1  Kırklareli'nin kazanması durumunda biz yine set averajıyla 2. sırada yer alacağız.Biz mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz.Bu yıl bir üst lige çıkma gibi bir iddiamız yoktu fakat takımımız gerçekten inanılmaz bir başarı gösterdi ve bize neden olmasın düşüncesini yerleştirdi.Bu genç takımla play-of kovalamamız bile camiada takdirle karşılanıyor ve büyük övgüler alıyoruz.14 bin nüfuslu bir ilçede altyapı oluşturarak 2. ligde mücadelesini sürdüren takım şu anda yok. Kendi sporcularıyla mücadele eden ve az bütçelerle bu ekonomik şartlarda ayakta kalan örnek kulüplerin başında geliyoruz.Umarım bu genç çocuklarımızla play-of oynarız, bizler her zaman onlara güveniyoruz ve destekliyoruz''dedi.
   Bayramiçspor Antrenörü Melda BORA'da yaptığı açıklamada; ''Edirne maçına çok iyi hazırlandık ve çok iyi oynadık. Setlerde 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı hiç bırakmadık. 2. sette müthiş bir oyun çıkardık ve setleri1-1 e getirdik. Artık 1 sete daha ihtiyacımız vardı fakat set sonlarında çok iyi oynayamadık.Yaklaşık 3 bin seyirci karşısında 2 seti daha maalesef kaybettik ve maçtan 3-1 mağlüp ayrıldık. Fakat henüz herşey bitmedi.Son 3 maçımızı da kazanıp play-of lara gitmek istiyoruz''dedi.
   Bayramiçspor bu hafta sonu Tekirdağ temsilcisi Marmaraspor'u konuk edecek. Bayramiçspor- Marmaraspor maçı Pazar günü saat 16:00 da  ilçemiz spor salonunda oynanacak


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder