Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR PLAY-OF ŞANSINI ZORA SOKTU


    Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligde ilçemizi başarıyla temsil eden Bayramiçspor sezonun son maçına play-of umuduyla çıkacak. 

   Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu deplasmanında 3-2 kazanmasına rağmen 1 puan kaybettiği için 3. sıralaya gerileyen Bayramiçspor Son maçta rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.Son hafta oynanacak maçlar sonunda Edirne Çaşıspor yada Bayramiçspor 2. olarak play-of maçlarına gidecek.

   Şanslarını son haftaya kadar taşıdıklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Son hafta oynanacak maçlarla birlikte play-of' lara gidecek takımlar belli olacak. Geçtiğimiz hafta sonu 3-2 kazanmamıza rağmen verdiğimiz 2 set sonunda 1 puan kaybettik.İpler bizim elimizdeyken şimdi rakibimizin eline geçti. Zor bir ihtimal ama rakibimiz Edirne'nin Marmaraspor'a 1 puan yani 2 set kaybetmesini bekleyeceğiz.Biz son hafta kendi evimizde Çan Kalespor'u konuk edeceğiz. 

   Bayramiçspor olarak bu sezon hedeflediğimiz başarıyı yakalamış durumdayız.Sezon başında hedefimiz üst sıralara oynamak ve olursa play-of oynamaktı. Bu ligin en genç takımına sahibiz ve altyapı ağırlıklı olarak sezonu tamamlıyoruz.Son maçımızı da oynayıp önümüzdeki yılın planlamasını yapmaya başlayacağız. Sponsorlardan alacağımız destek doğrultusunda hedefimizi belirleyeceğiz.Eğer maddi anlamda umduğumuz desteği bulabilirsek bir üst ligi yani daha önce 3 sezon mücadele ettiğimiz 1. Ligi hedefleyebiliriz.Biz yönetim olarak öncelikle alt yapılara önem veriyoruz.Federasyonun düzenlediği alt yapı maçlarında tüm branşlarda takım çıkarıp turnuvalara katılıyoruz. Bazı branşlarda da her yıl Çanakkale şampiyonu oluyoruz ve ilçemizi ve Çanakkale'yi Türkiye şampiyonalarında temsil ediyoruz. Alt yapılara verdiğimiz önem sayesinde A takımımıza az sayıda transfer yaparak maliyeti düşürüyoruz. Umarım bu altyapı ağırlıklı takımımızla play-of heyecanı yaşarız''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder