Yeni
Loading...

Chp Bayramiç İlçe Başkanı Seyhan PALAZ; 'BAŞKANIMIZ BAYRAMİÇ HALKININ PARASINA SAHİP ÇIKMIŞTIR''


         Bayramiç CHP İlçe Başkanı Seyhan PALAZ, Bayramiç Beledi-yesine hibe olarak kazandırılan çöp kamyonu ile ilgili açıklamalar-da bulundu.

   PALAZ yaptığı açıklamada; ''Bay-ramiç Belediyesinin eski yönetimi tarafından kiralık olarak kullanılan ve darphane gibi para basan (kiracı şirket) 3 adet çöp kamyonu araçla-rını hatırlarsınız. Yeni yönetimin kararıyla erken emekli edilmişlerdi. Hani şu aylık 165.000 lira kirası olanlar. 

       Eski yönetimin halkın parasıyla yeni yönetime gider ayak kazık atar casına, bir nevi bedel ödetmiş so-nuç olarak Bayramiç Belediyesini icraya vermişlerdi. Sayın Belediye Başkanımız Mert UYGUN Belediye nin imkanlarını zorlayarak, makam aracını satıp, Belediye borçlarını ödemeye çalışmış, bunu dahi siyasi şov yaptığını düşünüp, halka bu şe-kilde servis etmeye çalışmışlardır. Kamu zararının  yaşatıldığı, Bayra-miç Hal kının parasının adeta çöpe atıldığı bu düzende,yeni yönetime bırakılan borç ile birlikte Sayın Be-lediye Başkanımız Mert UYGUN' un girişimleri ve Türkiye Belediyeler Birliğinin aracılığıyla Belediyemize hibe olarak vakumlu yol süpürge aracı kazandırılmış ve Bayramiç Hal kının parasına bir kez daha sahip çıkılmıştır. Belediyeler Birliğinden alınan aracın hibe edilmesinde Ge-nel merkezimiz etkili olmuştur. Söy-lenildiği gibi iktidar partisinden kim-se ile bu konu hakkında görüşülme-miştir. Velev ki böyle bir destek söz konusu oldu. Adama sormazlar mı siz niye bu desteği almadınız? Siz niye bedava çöp kamyonu varken aylık 165 bin lira halkın parasını har cadınız? Bu işten kimin ne çıkarı vardı? AK Parti üst düzey yönetici-leriniz acaba size neden destek olmadı? Siz neden Belediyeyi borç batağına sürüklediniz? Evet... Güneş Balçıkla Sıvanmaz.Bazıları ne kadar rahatsız olsa da Başkanı-mız Mert Uygun 'un Kamu ve Vatan daşın yararına olan hizmetleri de-vam edecektir'' dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder