Yeni
Loading...

Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA; 'HEDEFİMİZ PLAY-OF'LARA KALMAK''


     Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde ilçemizi ve Çanakkale'yi başarıyla temsil eden Bayramiçspor sezonun ilk yarısını istediği yerde tamamladı. Lige kendi sahasında 3-0 lık Kırklareli mağlubiyetiyle başlayan Bayramiçspor, bu maçtan sonra oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

    Genç bir takım oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA: ''Yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğümüz altyapı projemizin meyvelerini toplamaya başladık. 11 yaşında voleybol alt yapımızda voleybola başlayan kızlarımız şimdi A takımı sırtlayarak başarıdan başarıya koşuyorlar. Bu başarıda en büyük pay sahibi tabi ki antrenörlerimiz Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Serdar AKAR dır. Yıllardır neredeyse haftanın 7 günü sabah akşam salondan çıkmayarak Bayramiçspor'un geleceği olan bu pırlanta gibi sporcuları yetiştiren antrenörlerimize yönetimim adına teşekkür ediyorum. Büyük İl takımlarının yapamadığı altyapı projesini Bayramiçspor'da gerçekleştirerek yetenekli gençlerimizi keşfedip onların öncelikle iyi birer insan ve daha sonra başarılı birer sporcu olmalarını sağlıyoruz. Alt yapımızda bulunan ortaokul ve lise  öğrencilerimize kulüp imkanlarıyla özel dersler aldırıp derslerinde de başarılı olmalarını sağlıyoruz.Kulüp olarak hedeflerimize birer birer ulaşıyoruz.

      Sezon başında da belirttiğimiz gibi hedefimiz bir üst lige çıkabilmek için play-of lara kalmak.Bu hedefimize ulaşabilmek için ligi ilk 2 sırada bitirmemiz gerekiyor yani grubumuzda 2 takım play-of şansını yakalayacak.Bu 2 takımdan biri olabilmek için 2. yarıda da bu performansı göstermemiz gerekecek. Önümüzdeki hafta 18 Aralık Pazar günü tek yenilgimizi aldığımız Kırklareli iş Voleybol ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Kızlarımız rövanşı almak istiyor fakat gerçekten çok zor maç olacak. Rakibimiz bir üst lige çıkmak için çok önemli yatırım yaptı ve çok deneyimli oyuncuları kadrosunda bulunduruyor.Amacımız bu maçtan puan yada puanlar alarak evimize elimiz dolu dönmek''dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder