Yeni
Loading...

KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI DÜZENLENDİ


       İlçe Kaymakamı Alper TAŞ başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

    25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması amacıyla düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Alper TAŞ, Belediye Başkan Yrd. Ferdi YILMAZ, İlçe Başsavcısı Ali ERMİŞ, İlçe Jandarma Komutanı Salih ALBAYRAK, Komiser Tanju YÜKSEK, Bayramiç M.Y.O. Müdürü Dr.Öğr.Ü. Emin YAKAR, İlçe Müftüsü Rıdvan SELETLİ, S.Y.D.V. Müdürü Ömer ÖZLÜK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Gökhan KARS, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim ERDEN katıldı.

     Üç ayda bir yapılan Kadına Yönelik Şiddetle İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı, uygulamada karşılaşılan sorunların ele alınması, önceki dönem çalışmaların sonuçlarının değerlendirilmesi ve gelecek dönemde yapılacak olan faaliyetlerin yol haritasının belirlenmesi ile sona erdi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder