Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR DOLU DİZGİN!


     Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Bayramiçspor 5 maçta 4 galibiyet alarak dolu dizgin yoluna devam ediyor.

   Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu Belediye Spor'u konuk eden Bayramiçspor maça kötü başlamasına rağmen 3-1 galip gelmeyi başardı.İlk sette rakibinin etkili hücumlarına savunma yapamayan Bayramiçspor seti 25-23 kaybetti. 2. sette de 24-21 gerideyken seti 27-25 kazandı ve durumu 1-1 yaptı. 

    2.ve 3. setlerde üstünlüğü ele geçiren ve daha iyi bir oyun sergileyen Bayramiçspor bu setleri rahat alarak maçıda 3-1 kazanmasını bildi.Özellikle ilk set sonrası taraftarın müthiş desteğiyle iyi bir oyun oynadıklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda seyirci desteğiyle çok iyi oynuyoruz.Genç takımımız bu yıl müthiş maçlar oynuyor. Hepsiyle gurur duyuyoruz.Hedefimiz Ligi ilk iki sırada bitirebilmek ve bu hedef doğrultusunda önemli yol katettik. Bu hafta sonu yine Çanekkele takımı olan Çan Kalespor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Deplasmanda oynayacağımız maçta alacağımız puan yada puanlar ilk yarı sonundaki sıralamamızı belli edecek.Bu açıdan da zor bir maç bizi bekliyor.Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdürdük ve konsantre olduk.Maçı kazanmamız durumunda büyük avantaj yakalarız fakat kaybetsekte telafisi olan bir maç, çünkü ikinci devre Çan takımını biz konuk edeceğiz.Takımımıza güveniyoruz umarım 3 puan ile döneriz''dedi.

   Çan Kalespor- Bayramiçspor maçı 27 Kasım Pazar günü saat 15;00 de Çan Kapalı spor salonunda oynanacak. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder