Yeni
Loading...

SU TANKERİ DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLENDİ


       Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında ilçelerimizin hizmetine sunulan 70 adet su tankeri dağıtımı ve sertifika takdim töreni Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirildi.

Törene, Vali İlhami AKTAŞ, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Belediye Başkan Vekili Cem ATILGAN,Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat ÖNDER, İlçe Kaymakamı  Alper TAŞ, Ak Parti İl Başkanı Naim MAKAS, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Müdürleri, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan su tankeri dağıtımı ve sertifika takdim töreninde,  Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.Yapılan konuşmaların ardından su tankerlerinin nasıl çalıştığı ve kullanıldığı alanlarla ilgili olarak tatbiki açıklamalarda bulunuldu. Dağıtılan tankerlerin sadece orman yangınlarına müdahalede değil, ev yangınları, ağaçlandırma ve yol sulama gibi alanlarda da kullanılacağı belirtildi. 

    Su tankeri dağıtımı ve sertifika takdim töreni, Vali İlhami AKTAŞ, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve protokol üyeleri tarafından su tankerlerini kullanacak olan muhtarlara sertifika dağıtımı ile sona erdi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder