Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU



    İlçemizi Türkiye Kadınlar 2. Liginde temsil eden Bayramiçspor'un 2022-2023 sezonu fikstürü belli oldu.Bayramiçspor 4. Grupta Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Grupta toplam 7 takım mücadele edecek.Lig sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar Play-of oynama hakkını kazanırken son takım küme düşecek.

    Geçtiğimiz yıl Bursa ve Balıkesir takımlarıyla mücadele eden Bayramiçspor, bu yıl daha güçlü bir gurupta mücadele edecek. 2022- 2023 sezonu 23 Ekim tarihinde başlayacak ve 12 Şubatta sona erecek.

Bu grupta yine üst sıraları hedeflediklerini belirten kulüp başkanı Bülent BORA; ''Bu sezon 7 takımlı bir grupta mücadele edeceğiz. Sezon öncesi çalışmalarımıza bu ay sonu başlamayı planlıyoruz. Yaptığımız 3 yeni transfer ve kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularla ligin belki de en genç takımına sahibiz.

Amacımız zaten genç ve dinamik bir takım yaratmaktı ve bu amaçla transfer ettiğimiz oyuncularda çok genç oyuncular oldu.

    Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda seyirci desteğiyle önemli galibiyetlere imza atıyoruz.Bu senede seyirci desteğini arkamıza alıp iyi bir voleybol izletmek istiyoruz.Ligin ilk maçını büyük yatırım yapmış ve bir üst ligi amaçlayan Kırklareli takımıyla oynayacağız.Umarım galibiyetle başlarız.Sakatlıksız başarılı geçen bir lig olmasını temenni ediyorum''dedi.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder