Yeni
Loading...

YENGESİNİ ÖLDÜRÜP KAYIPLARA KARIŞTI


        Tartıştığı yengesini tüfekle vurarak öldüren çocuk kaçarak kayıplara karıştı. 14 yaşında katil olan S.A’nın, 5 yıl önce okuldan bilgisayar çalmasına rağmen laptop hediye edilerek ödüllendirildiği, bilgisayarı geri istediği için hakkında soruşturma açılan okul müdürünün olay sonrası sağlık problemlerinin ortaya çıktığı görülmüştü.

      İlçemize bağlı Aşağışapçı köyünde  meydana gelen korkunç olayda bir kadın silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre amcasının eşi Ülkü A. (60) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan 14 yaşında ki S.A. olayın kavgaya dönüşmesi üzerine evden aldığı av tüfeği ile yengesine ateş açtı. Ağır yaralanan Ülkü A. olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı çocuk cinayet mahallinden kaçarak kayıplara karıştı. Gazetemiz yayına hazırlandığı şu zamana kadar cinayet zanlısı arama çalışmaları devam ediyor. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen Ülkü A'nın cansız bedeni Bayramiç Devlet Hastanesi morguna gönderilirken Jandarma ekipleri S.A'yı yakalamak için peşine düştü.

     Öte yandan çocuk yaşta katil olan S.A’nın 5 yıl önce okuldan bilgisayar çaldığı ancak, bilgisayarı geri isteyen okul müdürü hakkında soruşturma açılırken S.A’ya AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından laptop bilgisayar hediye edildiği öğrenildi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder