Yeni
Loading...

PORTATİF YÜZME HAVUZU TEMELİ ATILDI


     İlçemiz Kapalı Spor Salonu önüne çocukların ve gençlerin yüzme eğitimi için yapılacak olan Portatif Yüzme Havuzunun beton zemini yapıldı. Konu ile ilgili Bayramiç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salih Serdar AKAR şu açıklamaları yaptı; ''Portatif yüzme havuzları mevsim şartlarına göre kurulup kaldırılabilen oldukça kullanışlı bir sistem. Bakanlığımızın Türkiye’nin dört bir yanına inşa ettiği, Portatif Yüzme havuzunun ilçemize de yapılmasından dolay oldukça memnunuz.

     Yaz döneminde ilçemizde gerek müdürlüğümüz gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşların çocuklar için düzenlediği onlarca spor eğitim kursuna ev sahipliği yapıyoruz fakat en önemli eksiğimiz ilçemizde yüzme havuzuydu, bu güzel projeyle çok şükür o eksikliğimizi de gideriyoruz. Bayramiç’te çocuklarının yüzme öğrenmesi için Çanakkale’ye gidip gelen onlarca ailemiz bulunmakta. Ailelerimizi bu külfetten artık kurtarıyoruz. Beton temeli bu gün atılan portatif havuzun diğer kısmını önümüzdeki hafta içinde tamamlayıp havuzumuzu hemen faaliyete geçireceğiz.

    Bakanlığın yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında Bayramiç’te ve köylerimizde yaşayan tüm çocuk ve gençlerimize, hiçbir ücret talep etmeden, temiz ve hijyenik havuzumuzda yüzmeyi öğreteceğiz. Bunun için İl Müdürlüğümüzden yüzme antrenörü görevlendirilmesi yapılacak, çocuk ve gençlerimiz profesyonel çalıştırıcı eşliğinde ders yapacaklardır. Ailelerimiz yapması gereken tek şey kayıt için ilçe müdürlüğümüze gelmesi. Ben şimdiden bu projenin ilçemize hayırlı olsun diyorum''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder