Yeni
Loading...

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İsmail ÖZTEN; 'OKULUMUZ HER YIL OLDUĞU GİBİ YİNE ZİRVEDE''


      İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu müdürü İsmail ÖZTEN okulun başarıları hakkında sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. 

      İlçemizde yayınlanan bir yerel gazetenin, yazarı belli olmayan Eğitim Köşesinde İlçemizdeki tüm okullar başarısızlıkla itham edilirken, bir tek İmam Hatip Lisesi ve Meslek Lisesi övülerek ön plana çıkarılıyor. Ve yazının içinde yazar diyor ki; ''Tabi benim de beklentim Cumhuriyet Ortaokulunun LGS sınavında iyi bir başarı ortaya çıkması idi.Şaşırdım doğrusu'' diyor. Kim diyor bunu; işte o belli değil. Tabi birçok başarıya imza atmış Okul Müdürü de bu yazıya cevapsız kalmayarak sosyal medya hesaplarından açıklama yapmış. 

      Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü ÖZTEN yaptığı paylaşımda; ''Okulumuz her yıl olduğu gibi yine zirvede. Sportif başarılarımız, sosyal ve kültürel etkinliklerimizle her yönden dolu dolu bir yıl geçirdik. LGS yerleştirme sonuçlarında da her yıl olduğu gibi ilçemizde sınavlı okullara en çok öğrenci gönderen okul yine biz olduk.

     Cumhuriyet Ortaokulu olarak bu yıl, okul sporlarına; takım olarak 10 branşta, bireysel olarak 16 branşta katılım gösterdik ve 10 il birinciliği, 1 bölge birinciliği kazandık. Diğer branşların hepsinde de derece elde ettik. İlçemizde ortaokul seviyesinde ilk defa Erasmus+ projesi yaparak okulumuzdan bir grup öğrenci ve öğretmenimizle yurt dışı ziyaretlerimize başladık ve devam edeceğiz. Ayrıca yıl boyunca, tiyatro gösterileri, sokak etkinlikleri, sergiler, geziler, yarışmalar yaparak, TÜBİTAK yarışmalarına katılarak öğrencilerimizi her alanda geliştirmeye çalıştık.

     LGS yerleştirme sonuçlarında da her yıl olduğu gibi sınavlı okullara en çok öğrenci gönderen okul olduk. 6 Fen Lisesi, 7 Sosyal Bilimler Lisesi, 4 Sınavlı Anadolu Lisesi, 3 Proje İHL, 1 Sınavlı AML, 1 Güzel sanatlar Lisesi olmak üzere 22 öğrencimizi sınavlı okullara yerleştirdik. Geçen yıl ilçemizden fen liselerine yerleşen 19 öğrencinin 13’ünü, bu yıl da 9 öğrencinin 6’sını okulumuz yerleştirdi. Yani ilçemizden fen liselerine giden öğrencilerin yaklaşık %70’i her yıl sadece okulumuzdan çıkıyor. Cumhuriyet Ortaokulu büyük, güçlü ve dinamik bir eğitim ailesidir. Kendi spor salonumuzun ve sosyal etkinlik alanlarımızın olmaması, kalabalık mevcudumuz, Milli Zafer İlkokulunu misafir ettiğimiz için ikili eğitim yapmak zorunda kalmamız gibi dezavantajlara aldırmadan bizler eğitim üretmeye devam edeceğiz. Bu ailenin birer üyesi ve başarılarımızın mimarı olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder