Yeni
Loading...

SATRANÇ'TA BAYRAMİÇ'İN GURURU OLDULAR

 

      Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdurlüğü ve Çanakkale Satranç İl Temsilciliğinin organizasyonunda  ÇOMÜ ÖSEM tesislerinde, 3-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen, 2021 Yılı Çanakkale Satranç Küçükler İl Birinciliği turnuvasında 8 yaş kategorisine Bayramiçli sporcular damga vurdu. 

      8 yaş genel kategorisinde yarışan Akif Emir KARATAŞ 6' da 6 yaparak turnuvayı namağlup sampiyon tamamladı. 8 yaş kızlar kategorisinde yarışan Asya YÜREKLİ 6' da 5 maç kazanarak kızlar kategorisinde ikincilik kürsüsüne çıktı.

     Bayramiç Satranç Spor Kulübü Başkanı Serkan AYDIN, kulüp olarak yaş grupları turnuvasına 15 sporcu ile katılım gösterdiklerini, dereceye giren sporcular dışında averaj puanla madalyayı kaçıran sporcularında olduğunu belirtti. AYDIN; ''İl genelinde 150 sporcunun katılım gösterdiği yaş grupları turnuvası ilin en fazla katılımlı turnuvası özelliği gösteriyor. Böyle zor bir turnuvada mücadele eden tüm sporcuları kutluyorum. Bir spor olarak satrançta kazanmak kadar kaybetmekte doğal, önemli olan bu tur organizasyonlarda kulübümüzü ve Bayramiçin adını en iyi şekilde temsil etmek olacağını belirtti. Kulüp antrenörlerinden Levent VAROL ilk turnuva deneyimini yaşayan sporcularımızdan kuvvetli oyunlar görmek bizi her daim mutlu ediyor. Turnuvaya katılan, bu spora gönül veren minik sporcuları öncelikle kutluyorum. Dereceye girerek kulübümüze madalya kazandıran öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Ayrıca bu süreçte bize desteğini esirgemeyen Bayramiç Belediyesine de şükranlarımızı sunuyoruz''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder