Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR NİLÜFER BELEDİYESPOR'U KONUK EDİYOR

 

 Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Liginde ilk yarının son maçları oynanacak. Bayramiçspor ilk yarının son maçında Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak.

   Ligde hedeflerinin ilk iki sırayı alarak play-of oynamak istediklerini belirten Bayramiçspor Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Kurduğumuz mütevazi takımla play-of için mücadele etmenin bizim için büyük başarı olduğunu düşünüyorum. 12 kişilik takımımızın 9 sporcusu alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımızdan oluşuyor. Yaş ortalamamız ligin en genç takımı olduğunu gösteriyor.

   İlk yarının son maçında Nilüfer Belediyespor'u konuk edeceğiz. Geçtiğimiz haftayı maç oynamadan geçirdik ve 2 haftadır bu maça hazırlanıyoruz. Bu hafta Nilüfer Belediyespor ve önümüzdeki hafta ligde 2. sırada bulunan güçlü Havran Belediyespor'u kendi sahamızda konuk edeceğiz. Bu 2 maçtan alabileceğimiz 6 puan bize play-of oynama şansı sağlayabilir. Öncelikle bu hafta sonu Nilüfer maçından 3 puan alıp, Havran maçına hazırlanacağız. Deplasmanda 3-0 yenildiğimiz Havran'dan rövanşı almak istiyoruz. 2 maçıda kendi seyircimiz önünde oynayacağız ve bu avantajımızı kullanmak istiyoruz. Bu acıdan seyircimiz bizim açımızdan itici ve motive edici gücümüz oluyor. Pazar günü tüm voleybolseverleri ilçemiz spor salonuna bekliyoruz" dedi. Bayramiçspor - Nilüfer Belediyespor maçı Pazar günü saat 13:00'de ilçemiz spor salonunda oynanacaktır.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder