Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR BURSA DEPLASMANINA GİDİYOR


  Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Liginde Bayramiçspor kendi evinde Havran Fatih Belediyespor'a yenilerek play-of şansını zora soktu.

    Geçtiğimiz hafta sonu ilçemiz spor salonunda oynanan maçta güçlü rakibi karşısında tel tel dökülen Bayramiçspor kendi oyununu sahaya yansıtamayınca maçtan da 3-0 yenik ayrıldı. Sadece 2 .sette biraz mücadele ve savunma yapan Bayramiçspor bu seti almaya yaklaşsada, setin sonunu oynayamadı. Bazen bu tip maçların oynandığı belirten kulüp Başkanı Bülent BORA;  " Mütevazi takımımızla güçlü rakiplerimize karşı çoğu zaman, mücadelemizle ve takımın azmiyle galip gelmeyi bilmiştik. Fakat bazı maçlarda motive olamazsınız ve mücadele gücünüz düşer. İşte bizde öyle bir maç yaşadık. Tüm takım maça motive olamamış gibiydi. Havran takımı maçı bizden çok kazanmak istedi ve kazandı.  Fakat henüz herşey bitmiş değil, önümüzde daha 7 maç var. Evet bu maçı kazansaydık, play-of'a çok yaklaşacaktık. Ama kalan maçlarda puan kaybetmezsek yine play-of şansımız artar.

   Bu hafta sonu Bursa deplasmanına gidiyoruz. Bursa Yıldızspor'u ilk maçta kendi evimizde 3-0 yenmiştik. Deplasmanda da bu takımı yenecek güçteyiz. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Umarım kazanacağız" dedi.

   Bursa Yıldızspor - Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 15:00' de internet üzerinden yayın yapan Voleybol TV'den canlı olarak yayınlanacak. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder