Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR SEZON AÇILIŞ YEMEĞİ DÜZENLEDİ

 

     Bayramiçspor yönetimi, teknik heyeti ve voleybolcuları, Pazartesi günü organize edilen sezon açılışı yemeğinde bir araya geldi.

      Hacı Kayyum Restoran’da düzenlenen yemeğe Kulüp Başkanı Bülent BORA, Başkan Yardımcısı Ümit AYDIN yöneticiler Serdar AKAR, Serkan YAVAŞ ve Ramazan ÇETİNKAYA, Voleybol Şube sorumlusu Sami OZAR, Antrenörler Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA, ve voleybolcular tam kadro katıldı.Takımda birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen yemeğin ardından Bayramiçspor kaptanı,İşletme sahibi Metin TUNÇ 'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek hediye etti. 

     Bayramiçspor Başkanı  Bülent BORA yaptığı açıklamada; “Sezon başı olması nedeniyle takım içerisinde kaynaşma, birlik ve beraberliği arttırma adına sezon açılışı yemeği organize ettik. Güzel bir takım olduk. Sonuçta spor yapıyoruz. Eldeki imkânlarla, İlçenin ortaya çıkardığı şartlarla ve sporcu kardeşlerimizin gayretleriyle ulaşabileceğimiz en iyi nokta için beraberce çalışacağız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu ve olacak.Onlarda Bayramiçsporun başarısı için ter dökecekler. Onlara şunu söylemek istiyorum. Bayramiçspor sizler için gerçekten yerinde bir tercih. Zaman içerisin de bunu daha iyi göreceksiniz. Bireysel olmaktan çok takım olmayı başa-ranlar daima kazanmışlardır. Kardeşlik ve arkadaşlık duygularını geliştiren ekipler, kurumsallaşmış kulüpler başarılı olmuşlardır. Önemli olan Takım Olabilmektir. Bireysel başarıları asla küçümsemiyoruz. Önemli olan yöneticileri, Antrenörleri, voleybolcularıyla tam bir aile havasını yakalamaktır.Birliktelik başarı getirir. Bu anlamda takımımıza  güveniyoruz. Altyapımız ile birlikte Bayramiçspor formasını giyen tüm sporcu kardeşlerimiz bizim için değerlidir. Hepsinin yanındayız. Her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Sizlerden de beklentimiz formanızı son damlasına kadar terleterek, Bayramiçspor’ u başarıya ulaştırma yolunda gayret göstermenizdir. Bunu bekliyor ve böyle olacağını da umuyoruz”dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder