Yeni
Loading...

CHP'den YANGIN BÖLGELERİNE MALZEME YARDIMI...


       CHP İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları'nın öncülüğünde yangın felaketi yaşanan bölgelere ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla yardım programı düzenlendi. Bayramiç’de İlçe Kadın Kolları’nın aracılığıyla yardımlar toplanırken, 

kısa sürede çok sayıda malzeme parti binasında temin edildi. Partili partisiz vatandaşlar, içinde öncelikli ihtiyaç malzemelerinin olduğu bebe bisküvi, temizlik ve hijyen malzeme leri,yanık kremleri, eldivenler, çocuk bezi, giysi, çarşaf ve nevresim gibi malzemeleri partiye getirdi. Malze-meler burada CHP Kadın Kolları Başkanı Seyhan PALAZ ve üyeler tarafından kolilenerek afet bölgesi-ne gidecek hale getirildi.

  İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan PALAZ, yardımda bulunan partilile-re, derneklere ve tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Bu zor günlerde yine vatandaşlarımız yardımsever-liklerini bir kez daha gösterdi. Yar-dım çağrısının ardından partili parti-siz vatandaşlarımız ellerinden gel-dikçe yardımlarını partiye ulaştırdı-lar. Burada arkadaşlarımızla paket leyerek hazır hale getirdik. Yardım- da bulunan partili partisiz bütün du-yarlı vatandaşlarımıza teşekkür edi- yoruz” ifadelerini kullandı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder