Yeni
Loading...

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU


           Basketbol tutkunu gençlere yönelik 'streetball turnuvası' düzenleyen Bayramiç Belediyesi,büyük ilgi gören bir etkinliğe imza attı. Çekişmeli maç lara sahne olan turnuvada, final heyecan yaşandı.

     Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği streetball (sokak basketbolu) turnu vası, final karşılaşmalarıyla sona erdi. 6 gün süren ve toplam 8 takımın yer aldığı turnuvaya,ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.Final gecesinde Oses Çiğ Köfte'yi 17-12 yenen Aysun Hobi, şampiyon oldu. Turnuvada üçüncülüğü Sezerler Market elde etti. İlk üçe giren takımlara ödüllerini Bayramiç Bele-diye Başkanı Mert UYGUN, İl Genel Meclis Üyesi Zeki SEZER ve Beledi-ye Meclis Üyesi Ali KULA takdim etti. Turnuvanın hakemleri Metin UZ ve İlayda YALÇINKAYA’ya teşekkür plaketlerini Belediye Meclis Üyesi Yılmaz GÖKSU sundu. 

   Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eden Başkan UYGUN, “Çok güzel bir turnuva geçirdik. Tüm katılımcılar karşılaşmalarda sportmence davran-dılar. Hem izleyenlerin hem de oynayanların büyük keyif aldığını düşünü-yorum. Gençlerimizin sosyal yaşamına heyecan katan bu tür spor faaliyet-lerine devam edeceğiz” dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder