Yeni
Loading...

CHP İLÇE BAŞKANI FİDAN GÖREVİ BIRAKIYOR...


         CHP İlçe Başkanı Emin FİDAN sürpriz bir şekilde görevi bırakacağını açıkladı. 

    2019 Yerel seçimleri sonrası göreve gelen FİDAN,yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü ilçe baş-kanlığı görevini önümüzdeki ay bırakacağını açıkladı.

  FİDAN, aktif siyasi hayatına devam edece-ğini belirterek; "18 aydır büyük bir gurur ve özveri ile sürdürdüğüm ilçe başkanlığı göre-vimi yoğun iş temposu sebebiyle bırakma kararı aldım. Görevim süresince partim için elimden gelen gayreti göstererek, gerek üye sayımız, gerekse ilçe teşkilatlanmamız konusunda önemli işlere imza attık. Özellikle ilçemiz ve köylerinde önemli çalışmalar yaparak il genel meclis üyelerimiz aracılığıyla köylerimize hizmet götürdük. Görev yaptığım süre boyunca hiç bir şekilde insanlar arasında parti ayrımı yapmadan herkese yardımcı ola bilmek için elimizden geleni yaptık.

    Bu süreçte ne Belediye Başkanım, ne de İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerim ile hiç bir sorun yaşanmadığı gibi çok uyumlu bir şekilde çalıştık ve bundan sonrada çalışma-larımız partimiz için devam edecektir.

        Görevimi aktif bir şekilde devam süre içinde istemeyerek kalbini kırdığım kişiler varsa, onlardan da Doğuş Gazetesi aracılı-ğıyla özür dilerim.

YOLUM; ATATÜRK YOLU,

PARTİM; CUMHURİYET HALK PARTİSİ HEDEFİM; TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUM-HURİYETİ' dir" dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder