Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ BEYAZI HASAT PROGRAMINDA SİYASİ GERGİNLİK ...

 


  AB'den coğrafi işaret tescili alan "Bayramiç Beyazı" hasadı yapıldı.

      İlçemizde gerçekleştirilen hasat programına; Vali İlhami Aktaş, Ada-let ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bü-lent Turan, AK Parti Çanakkale Mil-letvekili Jülide İskenderoğlu, Çanak kale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇO MÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Bayramiç Kaymakam Vekili Adem Eser, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan,siyasi parti temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

 Bayramiç Beyazı hasat progra-mında; Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Çanakkale Millet vekili Bülent Turan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Bayramiç Be lediye Başkanı Mert Uygun ve Bay-ramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

      Konuşmak üzere kürsüye gelen Başkan Mert UYGUN, CHP Millet-vekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ın programa davet edilme-melerini eleştirdi.

      İçinde bulunduğu organizasyon komitesini defalarca uyardığını fa-kat yinede ısrarla bu hatadan dönül mediğini söyleyen UYGUN; “Bayra-miç çiftçisi, bugün burada birlik ve beraberliğin ne kadar önemli oldu-ğunu bir kez daha gördü. Keşke or-ganizasyon komitesi uyarılarımı önemseyip diğer iki milletvekilimizi de davet etseydi birlik beraberliği çiftçimiz tam anlamıyla hissetseydi. Bu düşünceyle Bayramiç beyazı ve elmasının değerine değer katacağı mıza ve bunu birlikte başaracağımı za inancım tamdır” dedi. CHP’li baş kanın bir kez daha yoğun alkış altın da kürsüden inmesi dikkat çekti.

        Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN Çanak-kale sözkonusu olduğunda akan suların durduğunu belirterek; ''Bu toplantıya dair bizede bir davetiye gelmedi. Bizde böyle bir etkinliğin gerçekleşeceğini duyunca çıkıp gel dik. Biz Çanakkale için polimikleri ayaklarımız altına aldık. Başkanı-mızın sitem etmesine gerek yok'' dedi.

        Yaşananların ardından prog-ramın bitiminde yan yana gelen CHP’li Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile AK Parti Grup Baş-kanvekili Bülent Turan arasında ge-çen diyalog dikkat çekti. Turan’ ın Uyguna hitaben; “Hepimiz siyaset yapıyoruz ancak böyle bir progra-ma ve kürsüye siyaset taşınmama lıydı” dediği duyuldu.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder