Yeni
Loading...

KOOPERATİF SEÇİMLERİNE SİYASET ALET EDİLMESİN !...

       İlçemizde yaklaşık bin üyenin oy kullanacağı Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koo-peratifi Başkanlığı seçimleri için adaylar esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor. 
      Şu ana kadar Ercan SERTBAŞ ve mevcut Başkan Süleyman YÜK-SEL'in adaylığını açıkladığı seçim-ler öncesi en büyük beklenti seçim-lere siyasetin müdahale etmemesi.
       İlçemizde Oda seçimleri olsun, Kooperatif seçimleri olsun her dö-nem mutlaka seçimlere siyaset bu-laşmıştır. Temmuz ayının 16 sında yapılacak seçimler için adaylar canla başla çalışarak esnaf ziyaretlerini sürdürüyor ve projelerini anlatarak oy istiyor. Aslında esnafların da dü-şüncesi ve beklentisi seçimlere si-yasetin karışmaması ve her üyenin özgür iradesini kullanarak,baskı al-tında kalmadan oy kullanabilmek.
      993 üyesi bulunan kooperatifte bu zamana kadar en uzun başkan-lık edenlerin başında rahmetli İh-san IŞIK geliyor. İki adayın yarışa-cağı Kooperatif seçimlerinin çok çekişmeli geçeceği belirtilirken, iki adayın da listelerinde değişik parti-lere gönül vermiş kişiler bulunuyor. Seçimler öncesi iki adayın görüşle-rini aldık.Mevcut Başkan Süleyman YÜKSEL; ''Çok değerli ortaklarımız 6 senedir sizlerin değerli oylarıyla geldiğimiz görevi adaletli bir şekil-de yönetmeye çalıştık. 10 milyon kredisi olarak devraldığımız koope-ratifimizi şu anda 80 milyon plasma na ulaştırdık. Göreve geldiğimizde 520 ortağı olan sayımızı 993 orta-ğa çıkardık. Amacımız tüm Bayra-miç esnafına bu uygun krediyi yani esnaf kredisini kullandırmak. Tüm ortaklarımızın genel kurulumuza katılımını ve desteklerini bekliyo-ruz'' dedi.
    Adaylardan Ercan SERTBAŞ da yaptığı açıklamada; ''Biz yönetim olarak dersimize iyi çalışıyoruz. Bu zamana kadar kooperatifte yaşa-nan sıkıntıları üyelerimizden dinle-dik ve bu sıkıntıları göreve geldiği-mizde esnafımıza yaşatmayacağı-mızın sözünü verdik. Özellikle kredi kullanımında adaletli davranıp her ortağımıza uygun koşullarda kredi imkanı sağlayacağız kredi alma ko-nusunda yaşanan kefil sorununda, ipotek bedeli yüksek gösteren üye-lerimizden şartlar ve yasalar  dahi-linde kefil istemeyeceğiz. Adaletli yönetim anlayışımızla demokratik bir seçim olmasını diliyoruz. Tüm esnaf arkadaşlarımızın oyuna tali-biz,rakibime de başarılar diliyorum'' dedi. 


 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder